Stucadoorsbedrijf TD
M. 06 44 555 403
E. info@stucadoorsbedrijftd.nl

Het Stucadoorsbedrijf is ook werkzaam in Naarden

Naarden heeft vaak net als in Amsterdam verzakte huizen. Deze huizen zijn vaak minder verzakt als in Amsterdam. Hierdoor onstaan scheuren in de gevels en is ook Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen hier vaak op zijn plek.

Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen is vanaf 1 januari 2008 een groot succes. Vele particulieren, maar ook aannemers en andere stucadoorsbedrijven maken gebruik in de omgeving van Naarden van de diensten van Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen.

Na het behalen van mijn timmerdiploma, stucadoorsdiploma en enige jaren werkervaring is de knoop makkelijk doorgehakt en is Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen in Huizen een feit. Het werken in de bouw is heerlijk en het genot om mensen blij te maken met de kwaliteit die Thijs Dercksen levert is genieten.

Het stucadoorsvak is niet iets wat je kiest. Stukadoren dat heb je in je. Het werken met verschillende materialen, het werken met de verhardingstijden van de materialen, alles schoon en netjes achterlaten, werken naar de smaak van de klant, alles telt mee voor een goed eindresultaat. Is het eindresultaat goed dan zijn de klant en Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen tevreden.

Via een mail of telefoontje kunt u een afspraak maken zodat ik vrijblijvend een keer langs in Naarden kom om alles op papier te zetten. Ook voor vragen of tips kunt u mij bereiken. Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen is gevestigd aan de E. Ludenstraat 40 te Huizen

Stucadoorsbedrijf TD onder andere werkzaam in

Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen is werkzaam in de omgeving van: Amsterdam, Blaricum, Bussum, Eemnes, Hilversum, Huizen, Lelystad, Laren, Naarden en Utrecht. Maar ook daar buiten voert Stucadoorsbedrijf TD veel verschillende stucadoorsklussen uit.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u advies of gebruiken maken van één van onze diensten, vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch contact (Mob. 06 44 555 403) met Stucadoorsbedrijf TD op.

Recente stukadoor projecten
Voor en na stucwerk project foto's
stucwerk in acht stappen

Onze klanten over Stucadoorsbedrijf TD

 
Project: Huis stucen in Huizen 
Referentie: Maurits en Ada Kroon
Datum: 12-05-2012
Cijfer: 5 van de 5 sterren
“Een goede referentie heb je zeker verdiend! Wij hebben een jaren-70 huis gekocht in Huizen dat van boven tot onder gestucd moest worden. Nu komen wij niet uit deze regio, dus waar vind je goede vakmensen die jou huis kunnen verbouwen. Zo kwamen wij voor een stucadoor via via in contact met Thijs Dercksen waar wij alleen maar positieve berichten over hoorden. Thijs kwam langs om te kijken wat er allemaal moest gebeuren, maakte een prima offerte en we zijn met hem in zee gegaan. Afspraken gemaakt wanneer hij wat kon doen en dat verliep allemaal prima. Toen wij in tijdnood dreigde te komen, kwam de agenda erbij en werd ook dat opgelost. Als laatste heeft hij het toiletplafond gedaan, kwam "gewoon" terug voor anderhalve meter. Hij heeft ons huis naar onze volle tevredenheid een gedaanteverwisseling laten ondergaan. Wij zijn dan ook ontzettend blij met het resultaat. En netjes gewerkt, niet meer rommel dan nodig was. Maar bovenal een heel prettig mens om bij je over de vloer te hebben."
 

Contactgegevens

Eemnesserweg 31
1271 LS Huizen
06 44 555 403
06 44 555 403
info@stucadoorsbedrijftd.nl

Volg ons op social media

Offerte aanvraag