Stucadoorsbedrijf TD
M. 06 44 555 403
E. info@stucadoorsbedrijftd.nl

Het Stucadoorsbedrijf is ook werkzaam in Eemnes

In Eemnes ligt de groothandel voor afbouw materialen.Van Mondfrands B.V. Stukadoors- en afbouwmaterialen Eemnes zorgt ervoor dat Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen met de beste kwaliteid materialen werkt.

Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen is vanaf 1 januari 2008 een groot succes. Vele particulieren, maar ook aannemers en andere stucadoorsbedrijven maken gebruik in de omgeving van Eemnes van de diensten van Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen.

Na het behalen van mijn timmerdiploma, stucadoorsdiploma en enige jaren werkervaring is de knoop makkelijk doorgehakt en is Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen in Huizen een feit. Het werken in de bouw is heerlijk en het genot om mensen blij te maken met de kwaliteit die Thijs Dercksen levert is genieten.

Het stucadoorsvak is niet iets wat je kiest. Stukadoren dat heb je in je. Het werken met verschillende materialen, het werken met de verhardingstijden van de materialen, alles schoon en netjes achterlaten, werken naar de smaak van de klant, alles telt mee voor een goed eindresultaat. Is het eindresultaat goed dan zijn de klant en Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen tevreden.

Via een mail of telefoontje kunt u een afspraak maken zodat ik vrijblijvend een keer langs in Eemnes kom om alles op papier te zetten. Ook voor vragen of tips kunt u mij bereiken. Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen is gevestigd aan de E. Ludenstraat 40 te Huizen

Stucadoorsbedrijf TD onder andere werkzaam in

Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen is werkzaam in de omgeving van: Amsterdam, Blaricum, Bussum, Eemnes, Hilversum, Huizen, Lelystad, Laren, Naarden en Utrecht. Maar ook daar buiten voert Stucadoorsbedrijf TD veel verschillende stucadoorsklussen uit.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u advies of gebruiken maken van één van onze diensten, vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch contact (Mob. 06 44 555 403) met Stucadoorsbedrijf TD op.

Recente stukadoor projecten
Voor en na stucwerk project foto's
stucwerk in acht stappen

Onze klanten over Stucadoorsbedrijf TD

 
Project: Boogramen stucen 
Referentie: Rien Jordaan
Datum: 24-08-2014
Cijfer: 5 van de 5 sterren
“Prima werk geleverd Thijs! Ik had je adres via referentie en dat klopte helemaal. Voor ons heb je klein timmerwerk aan het plafond gedaan(maar moest wel nauwkeurig gedaan worden) en vervolgens stucen van de gehele woonkamer. Een ideale combinatie, dat je beide ambachten zo goed beheerst. En je prijsopgave was korrekt en redelijk. Je afspraken kloppen, alles loopt helemaal op plan, er wordt (erg) netjes, systematisch en zorgvuldig gewerkt en het resultaat mag er zijn. Onze boogramen mooi doen is echt niet vanzelfsprekend en standaard, maar was bij jou in goede handen. Je bent een echte vakman. Ik ga je zeker aanbevelen bij anderen, want je bent het waard dat je bedrijf groeit en bloeit. "
 

Contactgegevens

Eemnesserweg 31
1271 LS Huizen
06 44 555 403
06 44 555 403
info@stucadoorsbedrijftd.nl

Volg ons op social media

Offerte aanvraag