Stucadoorsbedrijf TD
M. 06 44 555 403
E. info@stucadoorsbedrijftd.nl

Stucwerk

Stucwerk

Sierpleister zoals bijvoorbeeld Spachtelputz (SPS)

Een kunststof sierpleister dat binnen en buiten en in alle kleuren kan worden toegepast. Korreldikte op wanden van 1 mm, 1,5 mm, en 2,0 mm. Door middel van een kleurenwijzer kan er uit verschillende kleuren worden gekozen.

Plafond

Heeft u er wel eens aan gedacht om uw slaapkamer plafond te laten schuren/pleisteren, maar u denkt dat dat niet mogelijk is omdat uw waterbed niet uit de slaapkamer kan. Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen beschikt over het juiste steigermateriaal zodat waterbedden tot een breedte van 1,80m en 0,80m hoog kunnen blijven staan.

Pleisterwerk/Raapwerk

Behang- of sausklaar, het uitvlakken van wanden met gips en voorlijmen met stucprimer.

Stucwerk

Met stucwerk kunt u uw wanden of plafond binnen- en buitenshuis verfraaien.

Toog

Door middel van de toogprofielen is het bij alle openingen mogelijk een toog te creëren. Als het kozijn uit de muur verwijderd is en met gipsplaat de rondingen in de hoeken zijn gevormd, kan door middel van een toogprofiel te plaatsen de uitwendige hoek rond gemaakt worden.

Plintfiguren

Wel eens gedacht aan een naam of figuur in 3D op de muur. Door middel van het plaatsen van stucstoppen is elk figuur haalbaar.

Sausen

Samenwerking met andere bedrijven, waaronder Schildersbedrijf Marco Van Slooten uit Huizen, wordt het sauswerk met dezelfde precisie en het vakmanschap uitgevoerd waaraan Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen hoge eisen stelt.

Buitengevels

Herstel van uw buitengevel wordt uitgevoerd met de meest gangbare methoden. Zo kan bijvoorbeeld blokverband gemaakt worden door middel van een schifting.

Gipsplaatwanden

Het plaatsen van de zogehete stokkenwand is door mijn timmerervaring geen probleem. Ook het plaatsen van de desbetreffende kozijnen en het afhangen van deuren worden solide uitgevoerd. De afwerking van de wand spreekt voor zich.

Afdekken/afplakken

Stucadoren brengt altijd rommel met zich mee. Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen komt schoon en gaat opgeruimd weer verder. Alles word afgeplakt en afgedekt. Rommel wordt niet achtergelaten.

Recente stukadoor projecten
Voor en na stucwerk project foto's
stucwerk in acht stappen

Onze klanten over Stucadoorsbedrijf TD

 
Project: Bovenverdieping stucen in Bussum 
Referentie: Jeroen en Sek Haverkort
Datum: 16-05-2015
Cijfer: 5 van de 5 sterren
“Nadat hij bij ons thuis is geweest om alles op te meten ontvang je binnen 2 dagen je offerte. De offerte was duidelijk, helder en relatief voordelig, en je hebt de zekerheid van officieel bedrijf die meer doet dan alleen het stuken! Thijs heeft bij ons de slaapkamers en overloop gestuukt en heeft ons geadviseerd om boven onze trap de muren te doorbreken om zo meer licht te creëren. Zelf hadden wij dit nooit tot de mogelijkheden gerekend, maar door Thijs zijn ervaringen, zowel als timmerman als stukadoor kan hij goed meedenken over een bepaalde aanpak en dat doet hij dan ook graag en met veel plezier.Binnen een dag of twee was de gehele bovenverdieping strak gestuukt en belde hij zelf nog om ons er op te attenderen dat hij ergens zelf niet helemaal tevreden over was met de vraag of hij dat nog kon komen aanpassen. Wij hebben dan ook niet lang na hoeven denken over wie wij zouden vragen voor het stuken van de beneden verdieping, die inmiddels ook al helemaal strak gestuukt is. "
 

Contactgegevens

Eemnesserweg 31
1271 LS Huizen
06 44 555 403
06 44 555 403
info@stucadoorsbedrijftd.nl

Volg ons op social media

Offerte aanvraag