Stucadoorsbedrijf TD
M. 06 44 555 403
E. info@stucadoorsbedrijftd.nl

Sierpleisterwerk

Sierpleisterwerk

Sierpleisters zijn er in verschillende korrel en dikte soorten. De meest voorkomende sierpleisters zijn spachtelputz, krabputz en granol.

Spachtelputz, krabputz en granol zijn kunststof sierpleisters die binnen en buiten en in alle kleuren kunnen worden toegepast. Het materiaal bestaat voor 80% uit wit gebroken marmerkorrels en voor 20% uit bindmiddelen (lijm).

Door middel van een kleurenwijzer kan uit verschillende kleuren gekozen worden. Ter kleuring worden uitsluitend natuurlijke pigmenten toegepast. Doordat sierpleister/spachtelputz uit hoogwaardig materiaal bestaat, kan het ook worden toegepast op buitenmuren. Zo kunnen bijvoorbeeld ook terraswanden en platen van buitengevelisolatie worden afgewerkt met sierpleister/spachtelputz. De marmerkorrels in Spachtelputz zijn verkrijgbaar in drie groottes: extra fijn, "1,2" (één komma twee) en fijn.

Recente stukadoor projecten
Voor en na stucwerk project foto's
stucwerk in acht stappen

Onze klanten over Stucadoorsbedrijf TD

 
Project: Boogramen stucen 
Referentie: Rien Jordaan
Datum: 24-08-2014
Cijfer: 5 van de 5 sterren
“Prima werk geleverd Thijs! Ik had je adres via referentie en dat klopte helemaal. Voor ons heb je klein timmerwerk aan het plafond gedaan(maar moest wel nauwkeurig gedaan worden) en vervolgens stucen van de gehele woonkamer. Een ideale combinatie, dat je beide ambachten zo goed beheerst. En je prijsopgave was korrekt en redelijk. Je afspraken kloppen, alles loopt helemaal op plan, er wordt (erg) netjes, systematisch en zorgvuldig gewerkt en het resultaat mag er zijn. Onze boogramen mooi doen is echt niet vanzelfsprekend en standaard, maar was bij jou in goede handen. Je bent een echte vakman. Ik ga je zeker aanbevelen bij anderen, want je bent het waard dat je bedrijf groeit en bloeit. "
 

Contactgegevens

Eemnesserweg 31
1271 LS Huizen
06 44 555 403
06 44 555 403
info@stucadoorsbedrijftd.nl

Volg ons op social media

Offerte aanvraag