Stucadoorsbedrijf TD
M. 06 44 555 403
E. info@stucadoorsbedrijftd.nl

Schuurwerk

Doordat schuurwerk weinig vocht opneemt worden vochtplekken voorkomen

Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen is gespecialiseerd in schuurwerk. Schuurwerk wordt vaak gebruikt in badkamers en toiletten. Doordat schuurwerk weinig vocht opneemt worden vochtplekken voorkomen. Schuurwerk wordt kort gezegd gemaakt van gips gemengd met zilverzand. Als tijdens het verhardingsproces met een schuurblok wordt geschuurd ontstaat door het zilverzand kleine krasjes in het gips. Wanneer met het schuurblok in rondjes gecontroleerd geschuurd wordt ontstaat het vlam- of wolkeneffect. Schuurwerk kan worden aangebracht op de kartonnen gipsplaat, maar ook op bestaand stucwerk of betonnen plafondplaten. Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen is dankzij samenwerking met andere stucadoorsbedrijven ook in staat om grotere plafonds te schuren.

Recente stukadoor projecten
Voor en na stucwerk project foto's
stucwerk in acht stappen

Onze klanten over Stucadoorsbedrijf TD

 
Project: Stucwerk in Huizen 
Referentie: 
Datum: 24-02-2016
Cijfer: 4.5 van de 5 sterren
"Tijdens onze verhuizing zijn we via meerdere kanalen op zoek gegaan naar een stukadoor. Na divers mail verkeer en telefonisch contact met diverse partijen, hebben we besloten om Thijs de opdracht te geven, vanwege zijn oprechte adviezen en zijn hulpvaardige instelling.

Dit bleek in de praktijk ook de werkelijkheid te zijn. Thijs heeft voor ons bewezen dat hij vakwerk levert en voor zijn werk en de beloofde kwaliteit staat. De nazorg en service welke Thijs heeft geleverd zijn werkelijk lovenswaardig te noemen. Thijs nogmaals bedankt en heel veel lof voor je werk"
 

Contactgegevens

Eemnesserweg 31
1271 LS Huizen
06 44 555 403
06 44 555 403
info@stucadoorsbedrijftd.nl

Volg ons op social media

Offerte aanvraag