Stucadoorsbedrijf TD
M. 06 44 555 403
E. info@stucadoorsbedrijftd.nl

Sauswerk

Samenwerking met andere bedrijven, waaronder Schildersbedrijf Marco Van Slooten uit Huizen, wordt het sauswerk met dezelfde precisie en het vakmanschap uitgevoerd waaraan Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen hoge eisen stelt.

Het sausen kan pas beginnen als al gestucadoorde delen totaal uitgedroogd zijn. Dit kan verschillen van 4 dagen tot 2,5 week. Dit hangt uiteraard af van de laagdikte, ventilatie en temperatuur.

Recente stukadoor projecten
Voor en na stucwerk project foto's
stucwerk in acht stappen

Onze klanten over Stucadoorsbedrijf TD

 
Project: Stucwerk badkamer 
Referentie: Katinka Kuijl
Datum: 06-07-2012
Cijfer: 5 van de 5 sterren
“Hierbij wederom een referentiestukje over hoe ik jouw werkzaamheden heb ervaren. Na jouw klus in het najaar van 2009 in mijn vorige huis is heb ik je nogmaals gevraagd voor de verbouwing van mijn nieuwe huis in het voorjaar van 2012, omdat ik destijds erg blij met je was. In ons eerste telefoongesprek herinnerde je mij direct. Ook deze keer was je snel met offerte maken zodat de klus op kort termijn kon beginnen. Ook als er iets bijkwam kon jij schuiven en zorgde je ervoor dat het op tijd afkwam, zodat we door konden met de andere klussen/leveranciers. Ook gaf je goede tips om iets anders te doen dan ik in gedachte had (gelijk stuken met de tegels in de badkamer) wat een mooi resultaat opleverde. Wederom was je vlot, netjes en vooral flexibel. Ik vond het fijn dat je er weer was. Hartelijk dank weer voor je goede zorgen! "
 

Contactgegevens

Eemnesserweg 31
1271 LS Huizen
06 44 555 403
06 44 555 403
info@stucadoorsbedrijftd.nl

Volg ons op social media

Offerte aanvraag