Stucadoorsbedrijf TD
M. 06 44 555 403
E. info@stucadoorsbedrijftd.nl

Sauswerk

Samenwerking met andere bedrijven, waaronder Schildersbedrijf Marco Van Slooten uit Huizen, wordt het sauswerk met dezelfde precisie en het vakmanschap uitgevoerd waaraan Stucadoorsbedrijf Thijs Dercksen hoge eisen stelt.

Het sausen kan pas beginnen als al gestucadoorde delen totaal uitgedroogd zijn. Dit kan verschillen van 4 dagen tot 2,5 week. Dit hangt uiteraard af van de laagdikte, ventilatie en temperatuur.

Recente stukadoor projecten
Voor en na stucwerk project foto's
stucwerk in acht stappen

Onze klanten over Stucadoorsbedrijf TD

 
Project: Boogramen stucen 
Referentie: Rien Jordaan
Datum: 24-08-2014
Cijfer: 5 van de 5 sterren
“Prima werk geleverd Thijs! Ik had je adres via referentie en dat klopte helemaal. Voor ons heb je klein timmerwerk aan het plafond gedaan(maar moest wel nauwkeurig gedaan worden) en vervolgens stucen van de gehele woonkamer. Een ideale combinatie, dat je beide ambachten zo goed beheerst. En je prijsopgave was korrekt en redelijk. Je afspraken kloppen, alles loopt helemaal op plan, er wordt (erg) netjes, systematisch en zorgvuldig gewerkt en het resultaat mag er zijn. Onze boogramen mooi doen is echt niet vanzelfsprekend en standaard, maar was bij jou in goede handen. Je bent een echte vakman. Ik ga je zeker aanbevelen bij anderen, want je bent het waard dat je bedrijf groeit en bloeit. "
 

Contactgegevens

Eemnesserweg 31
1271 LS Huizen
06 44 555 403
06 44 555 403
info@stucadoorsbedrijftd.nl

Volg ons op social media

Offerte aanvraag